Book online rådgivning

Book rådgivning her


Hos Østerbro Vin & Spiritus elsker vi at rådgive vores fantastiske kunder, det må vi naturligvis ikke stoppe med, selvom vi skal passe på hinanden.
Vi har derfor valgt at udvide den rådgivning i kender fra butikken sådan at den nu også er til at finde online.

For at du er sikker på at du køber de rigtige vine, er alt du skal gøre at booke en tid med mig, så skal jeg nok sørge for at du får lige det du ønsker. Du booker tid på nedenstående link.

Når vi har fundet de rigtige vin, leverer jeg det naturligvis kvit og frit! Det hele foregår via et videomøde, hvor vi har mulighed for at se hinanden og snakke med hinanden, På den måde hiver vi den gode service hjem i stuen til dig. Det eneste det kræver er, at du har et kamera og indbygget mikrofon. Hvis det ikke eksisterer i din computer, kan du altid åbne linket fra din mobil, når det er tid til vores møde.

Når du har booket en tid, får du et link tilsendt i en kalenderinvitation. Det link er din direkte vej ind til det Hangout-rum, hvor jeg kan guide dig til at vælge den rigtige vin.

Vi ses online!

 

Book rådgivning her
Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket. Hvis du har interesse i at vide hvornår den kommer igen, er du velkommen til at ringe på tlf. 39 18 05 38, eller skrive en mail til info@osterbrovin.dk.