Blossa Glögg – Gløgg fra øverste hylde
Blossa en svensk producent, som i hjemlandet er blevet mere eller mindre synonym med Gløgg – eller “Glögg”, som de staver det på den anden side af sundet.
Blossa bliver den dag i dag fremstillet på en opskrift, som den berømte vinhandler JD Grönstedt & Co udviklede for over 100 år siden. Opskriften er en velbevaret hemmelighed – desværre kan vi tilføje. For Blossa kan med sin udsøgte smag, sit lange finish og krydrede men afbalancerede bouquet gøre enhver gløggentusiast grøn af misundelse.
Blossa Glögg er med andre ord Gløgg fra absolut øverste hylde – og det er uanset hvilken variant, du vælger.
Servér Blossa på den traditionelle måde – dampende varm med rosiner og mandler. Eller giv dig selv en ekstraordinær smagsoplevelse ved at nyde den ved stuetemperatur eller afkølet. Klik dig ind på de enkelte varianter for tips til, hvordan de bedst nydes.