Konkurrencebetingelser

Deltag i konkurrencen om et gavekort til hellethorup.dk. Konkurrencen udbydes af Østerbro Vin & Spiritus. 

Du tilmelder dig konkurrencen, ved at tilmeldt dig Østerbro Vin's nyhedsbrev. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ved at klikket ”tilmeld mig” er du med i lodtrækningen om at vinde en flaske Gin fra ELG. Præmien kan ikke ændres eller ombyttes til kontanter. Som modtager af Østerbro vin's nyhedsbrev vil du - udover at modtage gode tilbud - blive holdt orienteret om gode råd, tips og tricks, guide og andre aktiviteter året rundt.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år, eller have skriftligt samtykke fra en forælder eller værge (skal kun fremvises i tilfælde af, at du vinder).

Framelder du dig nyhedsbrevet, mister du samtidigt dit lod i konkurrencen.

Deltager du i konkurrencen accepterer du også, at vi må offentliggøre dit navn på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på Facebook, hvis du vinder. Vinderen af konkurrencen får besked via den tilmeldte e-mail Hvis vinderen ikke reagerer på mail vedr. præmien indenfor 14 dage, går præmien tabt.

Østerbro Vin & Spiritus påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. 

Oplysninger om persondata

Alle deltagere i konkurrencen giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Yderligere informationer om dine rettigheder og vores behandling af dine persondata kan findes i vores persondatapolitik.

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram. Facebook og Instagram har intet ansvar for elementer i denne konkurrence.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket. Hvis du har interesse i at vide hvornår den kommer igen, er du velkommen til at ringe på tlf. 39 18 05 38, eller skrive en mail til info@osterbrovin.dk.