5 velsmagende drinks med tequila

5 velsmagende drinks med tequila

“Un tequila por favor!” Denne sætning er nok blevet sagt en gang eller to, og det er der heller ikke noget at sige til, da tequila har været en populær spiritus i mange år. Selvom tequila ofte bliver drukket som et shot på festens højdepunkt, fungerer de gyldne dråber også fantastisk i rigtig mange lækre drinks.

Vi har samlet 5 velsmagende tequila drinks, der gør dig til cocktail mester numero uno. Læs mere om den stærke spiritus fra Mexico i blogindlægget her.

Benyt Patron tequila i dine drinks

Patron tequila kom til verden med formålet om at producere “verdens bedste tequila”, og mange vil nok være enige i, at dette er lykkedes. Fra den spæde begyndelse har Patron tequila brandet været fokuseret mod at blive et globalt luksusbrand. Denne målsætning afspejler sig også i den bløde og komplekse smag samt det eksklusive flaskedesign, der er fremstillet af genbrugsglas og er håndnummereret.

Paloma

4 cl Tequila
2 cl Friskpresset limesaft
12 cl Pink grapefrugt sodavand
1 skive grapefrugt

Denne lyserøde og friske tequila drink med grapefrugt er både nem og lave og smager af sommer, fest og farver.

Fremgangsmåde:

Fyld et glas med is og hæld 4 cl tequila i. Tilsæt derefter en saften fra en limebåd ned i glasset, og top op med pink grapefrugt sodavand. Pynt med en skive grapefrugt.

Tequila Sunrise

4 cl Tequila
1 cl grenadine
10 cl Appelsinjuice
1 skive appelsin

Den simple klassiker men stensikre vinder. Med Tequila Sunrise går du aldrig galt i byen medmindre du selvfølgelig får for mange af dem. Og selv da er du også garanteret en god aften.

Fremgangsmåde:

Fyld et højt glas op med is. Tilsæt tequila og appelsinjuice. Hæld til sidst forsigtigt 1 cl grenadine i toppen af drinken. Pynt med en skive appelsin.

El diablo

4 cl Tequila
8 cl Ginger beer
1 cl Friskpresset limesaft
2 cl Créme de Cassis (Solbærlikør)
1 stk. limebåd

Den djævelske drik er ikke spor farlig i sin smag på trods af sit diabolske navn. Navnet kommer fra den røde farve fra solbærlikøren, og smagen er både sød, frisk og letsyrlig.

Fremgangsmåde:

Fyld et højt glas godt op med is. Hæld herefter tequila, friskpresset limesaft, ginger beer i, og tilføj til sidst Creme de cassis (solbærlikør), så det fordeler sig ned i drinken. Pynt toppen med en limebåd.

Margarita

4 cl Tequila
2 cl Cointreau
2,5 cl Friskpresset limesaft
Isterninger

Den klassiske Margarita er en af de mest populære tequila-baserede drinks, der både er let at lave og smager himmelsk. Efter sigende skulle drinken være lavet første gang af Carlos “Danny” Herrera på hans restaurant “Rancho La Gloria” i Mexico til en danser, som var allergisk over for det meste alkohol bortset fra tequila.

Fremgangsmåde:

Fyld en shaker med is. Tilsæt herefter tequila, cointreau og friskpresset limesaft. Ryst blanding kraftigt i godt 10 sekunder og si den over i et afkølet glas. Pynt med en skive lime og salt på kanten.

Jalisco Espresso martini

4 cl tequila
3 cl Espresso
2 cl Kahlúa
1 cl agavesirup

De fleste kender den klassiske Espresso Martini, der både præsentere sig flot i smag og udseende. Du kan dog også sagtens lave den lækre drink med tequila i stedet for vodka, og bruger du en hjemmebrygget espresso, smager den endnu bedre!

Fremgangsmåde:

Fyld en shaker med is. Hæld alle ingredienser i og ryst godt til i ca. 10 sekunder. Si den herefter over i et afkølet cocktailglas og pynt med et par kaffebønner.

Se udvalget af tequila hos Østerbro Vin

Skal du prøve at lave en af de lækre drinks med tequila? Hos Østerbro Vin har vi et stort udvalg af tequila i den bedste kvalitet, så du selv kan lege bartender og mikse de lækre mexicanske drinks.

Om det skal være Patron tequila eller en anden variant, er op til dig. Gå på opdagelse i vores sortiment af tequila og vælg den flaske, du ønsker.

Vi garanterer altid gratis fragt ved køb over 499,- samt hurtig levering indenfor 2-3 hverdage.

Forrige artikel Byd dine gæster velkommen med en alkoholfri drink
Næste artikel Vinsmagning i København
Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket. Hvis du har interesse i at vide hvornår den kommer igen, er du velkommen til at ringe på tlf. 39 18 05 38, eller skrive en mail til info@osterbrovin.dk.