vinsmagning i københavn

Vinsmagning i København

Er du på udkig efter en hyggelig oplevelse, som vil udvide både din viden og interesse for den flydende drue?

Hos Østerbro Vin & Spiritus holder vi med jævne mellemrum vinsmagning og udskænkninger både i hjertet af Østerbro eller til private arrangementer. Følg os på Facebook og få notifikationer næste gang vi åbner dørene ind til det aromatiske univers af vine fra hele verden.

Du er er også velkommen til at kontakte os på tlf. 39 18 05 38, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en privat smagning.

Udvid din ekspertise med en vinsmagning i København

Vinsmagning er en gammel og ædel tradition, som stadigvæk har en stigende popularitet på den Skandinaviske marked. Det skyldes formodentligt den simple årsag, at vinsmagning er en god måde at smage på en bred variant af vinsorter, og dermed til at kunne finde frem til dine favoritter.

Hele universet som omhandler vin kan nemlig være et komplekst og mystisk omfang, hvis du ikke i forvejen er bekendt her. Vinsmagning er derfor et perfekt udgangspunkt for at åbne dørene til denne forunderlige verden af smagsoplevelser og indtryk, som enhver vin rummer.

For en vin er ikke blot en vin – enhver vin rummer store oplevelser, som ikke blot skal smages, men som skal sanses. Den bedste måde at gøre dette på er at opleve en vinsmagning. En vinsmagning med Østerbro Vin & Spiritus giver dig nemlig adgang til både ekspertise samt en unik smagsoplevelse.

Er du en ægte vin connaisseur? Eller er du blot interesseret i at vide mere om vinens verden?

Hvad end du er vin connaisseur eller blot nyder et glas hist og her, har vi helt sikkert en flaske eller et arrangement, som vil udvide din oplevelse af vin. Vinsmagninger er nemlig også en god mulighed for at møde andre interesserede, som man i fællesskab kan udveksle erfaringer og viden om vin med.

Vores vinsmagninger er den perfekte anledning til at gå i dybden med flere forskellige former for vin, druesorter, farver og smage.

Vinsmagning hos Østerbro Vin & Spiritus

Østerbro Vin & Spiritus er en forretning med stolte traditioner for, ikke blot at formidle vin, men også dens historie og oprindelse. Hos os bliver du mødt af et hold af engagerede vinelskere, som sætter den personlige oplevelse og kvalitet i centrum – og som ikke mindst brænder for konstant at udvide deres viden om vin.

Vi afholder med jævne mellemrum vinsmagning i vores autentiske og historiske lokaler på Østerbro. Vores lokaler har huset vin i mere end 100 år, og har efterhånden fået en historisk status i lokalområdet. Forretningen rummer et skattekammer af vine fra hele verden, og den indtages hverdag af vaskeægte vinhandlere, som elsker at videreformidle vores viden om vin til alle deltagere og besøgende.

Privat vinsmagning

Hos Østerbro Vin & Spiritus er vores vinsmagning ikke begrænset til egne lokaler. Hvis I ønsker en vinsmagning til jeres arrangement eller i privat i hjemmet, kommer vi med glæde med ekspertise og vin. Du har mulighed for at skræddersy eventet både med hensyn til lokation, varighed og vigtigst af alt – hvilke vine, der skal indgå. Vi tager gerne en personlig og uforpligtende samtale om hvordan vi kan give dig den bedste oplevelse. I er velkomne til at ringe til os på tlf. 39 18 05 38, eller komme forbi vores forretning på Østerbrogade 156 til en personlig samtale.

Oplevelsen af en god flaske vin

En vinsmagning er ikke blot en aften i selskab med vin – det er et besøg i en af verdens helt vidunderlige sanseindtryk. Hos Østerbro Vin & Spiritus står vi klar til at være din guide i denne verden, og introducere dig til nogle helt særlige druesorter. Til vores events har du mulighed for at blive klogere på vores forskellige vine og hvordan de nydes bedst muligt.

Vi afholder jævnligt events med fokus på at udvide vinentusiaster som interessenters viden om de forskellige sorter, druer og oprindelsessteder.

Oplev vinsorter fra Frankrig, Italien eller et helt tredje område!

Hos Østerbro Vin & Spiritus kan du f.eks. opleve vinsmagninger, som tager udgangspunkt i italienske vine. Italien er en af danskernes foretrukne vinproducerende lande, hvilket højest sandsynlig kommer fra deres høje engagement for vin. Italien baserer sig på en særlig respekt for traditioner, samtidig med at de formår at inkorporere nytænkning og udvikling i deres produktion.

Vi kunne også tage udgangspunkt den fantastiske fortælling om franske vine. Vores vinsmagning om franske vine har f.eks. bestået i en rejse gennem Bourgognes historie, som er et af de fornemmeste vinområder – ikke blot i Frankrig, men i hele verden. Bourgogne er særligt kendt for sine klassiske vine, som er produceret på klassiske metoder. Her er en rødvin produceret på Pinot Noir mens en hvidvin laves på Chardonnay.
‘Der er mange veje til sandheden… Bourgogne er én af dem’ – sådan sagde digter og forfatter Karen Blixen engang, og vi kunne ikke være mere enige. Vin kan være en kompleks drikke, og det er derfor op til den enkelte at finde frem til sin egen favorit. Det får du mulighed for, med en vinsmagning hos Østerbro Vin & Spiritus.

Oplev også champagne- og spiritus smagninger hos Østerbro Vin & Spiritus

Det er efterhånden fastslået, at vi er vinentusiaster med en stor kærlighed og kendskab til vin, som vi elsker at dele ud af. Selvom at vin er en af vores helt store passioner, afgrænser vi os ikke udelukkende til denne drikke.

Hos Østerbro Vin & Spiritus er vi nemlig også stolte forhandlere og passionerede entusiaster af både champagne, spiritus og øl. Det betyder at vi løbende også afholder events, hvor du har mulighed for at udbrede dine smagssanser og kendskab til disse drikke. Følg med på vores Facebook for opdateringer om events, eller læs om mulighederne for ølsmagning i København her.

Vi ser frem til at møde dig til en af vores fantastiske vinsmagninger eller til en snak om vin, spiritus eller øl i vores forretning på Østerbro.

Forrige artikel 5 velsmagende drinks med tequila
Næste artikel Vinsmagning sydfranske vine
Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket. Hvis du har interesse i at vide hvornår den kommer igen, er du velkommen til at ringe på tlf. 39 18 05 38, eller skrive en mail til info@osterbrovin.dk.