Ølsmagning København

Ølsmagning København

Er du på udkig efter en seriøs ølsmagning i København?

Østerbro Vin & Spiritus holder med jævne mellemrum ølsmagninger og udskænkninger. Følg os på Facebook, og få notifikationer, næste gang vi åbner dørene ind til humlens verden – eller kontakt os på tlf. 39 18 05 38, hvis du er interesseret i en privat smagning.

Ølsmagning København – privat eller hos Østerbro Vin & Spiritus

Østerbro Vin & Spiritus er en butik med stolte traditioner for at formidle viden om vin, spiritus og øl. Her bliver du mødt af et engageret hold af entusiaster, der sætter den personlige oplevelse og kvaliteten i centrum – og som ikke mindst brænder for at dele deres viden med ligesindede.

Derfor elsker vi også at invitere kunder og andre interesserede til ølsmagninger og udskænkninger. Her får du rig mulighed for at dykke ned i de mange smagsnuancer, som humlen byder på – og ikke mindst at møde og tale med andre ølkendere- og elskere.

Ølsmagningerne finder sted i Østerbro Vin & Spiritus’ lokaler på Østerbrogade 156 i København. Men vi tilbyder også private arrangementer hjemme hos dig, til din fest eller i din virksomhed.

Kontakt os på tlf. 39 18 05 38, hvis du vil vil høre mere om muligheden for en privat ølsmagning København.

Vi holder også spiritus- og vinsmagninger

Er du mere til vin eller spiritus? Vi tilbyder også vinsmagninger til whiskysmagninger i lokalerne på hjørnet af Østerbrogade og Jagtvej. Følg med på Facebook, eller hold øje med kalenderen over events i butikken.

Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i butikken i den normale åbningstid og få en uforpligtende snak om din foretrukne drikkelse. Vi står altid klar til at give dig en personlig oplevelse, der sikrer et godt match – uanset om du er til humle eller druer.

Vi ser frem til at møde dig i butikken til en ølsmagning København eller en snak om vin, spiritus eller øl.
Forrige artikel Firmagaver til jul
Næste artikel Vinhandler København
Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket. Hvis du har interesse i at vide hvornår den kommer igen, er du velkommen til at ringe på tlf. 39 18 05 38, eller skrive en mail til info@osterbrovin.dk.