Firmagaver til jul

Firmagaver til jul

I Østerbro Vin og Spiritus finder du alt i flydende form til ganen  –  eksempelvis til firmagaver til jul. Vi er en traditionel gammel vin- og spiritushandel på Østerbro med smagsløg, kvalitet og dedikation i højsædet.

Ring til os på 39 18 05 38 eller send en mail på info@osterbrovin.dk  og få inspiration til julegaver til medarbejdere.

Firmagaver til jul – til medarbejdere og kunder

Mangler du at få fikset firmagaver til dine medarbejdere eller kunder? Vi har et væld af gode idéer til dig, der endnu leder efter den bedste løsning til jul. Vælg mellem lækre franske og italienske vine, god whisky eller gin eller en julekurv fyldt med alt godt i både flydende og fast form.

Bliv hængende og læs mere om alt godt til firmagaven ↓

Giv julekurve med firmalogo 

Er du på udkig efter julegaver til medarbejdere, har vi et par gode forslag til dig. Vi sender hvert år et væld af medarbejderjulegaver af sted til dig, der ønsker at glæde lidt ekstra.

Der er næsten ikke noget lækrere og mere specielt, end en gavekurv spækket med gode sager i høj kvalitet. I Østerbro Vin og Spiritus laver vi hvert år elegante gaveæsker til firmagaver til jul. Vi fylder dem med delikatesser, vin af god kvalitet, specialøl og chokolade.

Har du specielle ønsker til, hvad kurvene skal fyldes med, tager vi naturligvis højde for det. Find dem til forskellig prisklasser på vores webshop  – eller kom ned til os og bestil dine kurve, specialdesignet til din virksomhed. Vil du gøre lidt ekstra ud af årets firmagaver, kan vi designe gavekurven med firmalogo på – ønsker du firmalogo, skal du dog nå at bestille gavekurven inden fredag d. 15/12.

Flotte gavekasser, der er lette at transportere
Vi har specialdesignet en let-transporterbar gavekurv. Du kan derfor let og smertefrit stable 50 stk. af dem oven på hinanden i bilen. Lågene er gennemsigtige, så synet af gavekurvens indhold stadig kan nydes – samtidig med, at praktikken spiller. I stedet for den traditionelle gavekurv med cellofan, er vores løsning både smuk for øjnene og praktisk.

Kom ned i butikken på Østerbrogade 156 og se det store udvalg af medarbejderjulegaver.

Julerom, juleøl, julegin og julewhisky

Ja, vi har det hele.

Den bedste rom, vi kan anbefale til juletiden, er den 12 år gamle Offrian rom. Den har noter af både vanilje, kakao og frugt med en dejlig rund eftersmag.

Er du snarere ude efter en god gin til jul, går du ikke galt i byen med “Best in class”-gin´en Brecon gin. Den traditionelle smag af enebær blandes her med frisk koriander og julelig kanel.

Tørster du efter en øl, der fortæller dine smagsløg, at det er jul? Så kan vi anbefale jydelejets julebryg. Den er frisk og krydret på samme tid og passer som hånd i handske med årstiden.

Til dine whisky-glade medarbejdere, kan vi også byde på en god gammel Macallan Double Cask, med smag af tørret frugt og sherry.

Vin der passer godt til julemaden

Mangler du vin til julefrokosten på arbejdet eller til firmagaven til kunderne, kan vi let og hurtigt hjælpe dig. Firmagaver til jul
I Østerbro Vin og Spiritus er vi enige om, at der særligt findes to rigtig gode vin til julemaden – en god Antinori og en god Côtes du Rhône. Den klassiske Antinori er italiensk og smager fantastisk godt til al slags julemad.

Ønsker du en ekstra lækker julegave til dine medarbejdere, har du også mulighed for at få en Antinori-smagekasse med 2015´s nyeste årgangsvine fra Antinori´s vinhuse.

Også den franske klassiker Côtes du Rhône passer formidabelt til julebordet.
Er du ikke på udkig efter vin til julen , er du også altid velkommen i butikken til en god snak om vin til alle årstider. Hvad end du har brug for, så kan vi levere det.

Få en god snak med en pålidelig vinhandel

Østerbro Vin og Spiritus er en vaskeægte, gammeldags pålidelig vinhandel. På vores lille hyggelige hjørne, hvor Jagtvej og Østerbrogade rammer hinanden, er der blevet solgt vin i 102 år. Derfor kender vores kunder os – og vi kender dem.

Det vigtigste for os er god service med tid til den enkelte. Vi får altid en god snak med hver enkelt kunde med rådgivning baseret på et grundigt produktkendskab. Vi brænder for vores fag, og vi brænder for at hjælpe dig til at vælge den helt rigtige drikkelse.

Du finder os på Østerbrogade 156, 2100 København Ø. Ring til os og få hjælp til firmagaver til jul på 39 18 05 38 eller kig forbi butikken.

Forrige artikel Vinforretning København
Næste artikel Ølsmagning København
Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket. Hvis du har interesse i at vide hvornår den kommer igen, er du velkommen til at ringe på tlf. 39 18 05 38, eller skrive en mail til info@osterbrovin.dk.