Vinforretning København

Vinforretning København

Søger du en vinforretning i København med et spændende og bredt udvalg af vine fra både Frankrig, Italien, Spanien og andre vindistrikter i resten af verden?

Så besøg Østerbro Vin & Spiritus på Østerbrogade 156. Kig forbi butikken for personlig og professionel vejledning – eller kontakt os på tlf. 39 18 05 38, hvis du har spørgsmål eller søger et bestemt produkt.

Vinforretning København – kæmpe udvalg af vin, spiritus og specialøl

Østerbro Vin & Spiritus er en butik, der specialiserer sig i salg og levering af vin, spiritus og specialøl. Såvel i butikken som i vores webshop finder du et kæmpe udvalg af velsmagende og – lige fra de kendte producenter til de lokale mikrobryggerier.

Udvalget byder således på rødvin fra både Argentina, Australien, Chile, Frankrig, Italien, Spanien, New Zealand og USA – og en bred vifte af nuancer og druesorter.

Og med placeringen på hjørnet af Østerbrogade og Jagtvej er vi ikke langt væk, hvis du søger en vinforretning i København.

Vejledning med dine ønsker i centrum

Vinforretning København

Men Østerbro Vin & Spiritus er mere end blot en vinforretning i København med et stort udvalg. For sortimentet kan være nok så stort. Men hvis personalet på den anden side af disken intet ved om produkterne, kan du lige så godt finde din vin på supermarkedernes hylder.

Derfor vægter vi den personlige vejledning højt i butikken. Det sikrer, at du går hjem med de rette flasker, når du vælger Østerbro Vin & Spiritus som din foretrukne vinforretning København.

Besøg os, bestil vin eller kig forbi til smagning eller udskænkning

Besøg os i butikken på Østerbrogade 156 – eller udforsk webshoppen, og få en fornemmelse for det store udvalg.

Husk også, at vi holder smagninger og udskænkninger i butikken. Her er der rig mulighed for at udfordre dine smagsløg og udforske nye nuancer af vinens verden.

Like os på Facebook, og hold dig opdateret – eller ring til os på tlf. 39 18 05 38 for spørgsmål og vejledning.

Forrige artikel Vinbutik København
Næste artikel Firmagaver til jul
Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket. Hvis du har interesse i at vide hvornår den kommer igen, er du velkommen til at ringe på tlf. 39 18 05 38, eller skrive en mail til info@osterbrovin.dk.