Vinbutik København

Vinbutik København

Leder du efter en vinbutik København med et stort sortiment, høj kvalitet og god, gammeldags kundeservice?

Hos Østerbro Vin & Spiritus finder du det hele. Kig forbi butikken på Østerbrogade 156, udforsk webshoppen, eller kontakt os på tlf. 39 18 05 38

Vinbutik København – oplev en verden af vin

Som din vinbutik København har vi noget for enhver smag. Er du til de tunge og kraftige italienske rødvine? Foretrækker du de lette, perlende rosévine? Er du til den smagfulde og røgede whisky? Eller er du godt tilfreds med en forfriskende specialøl?

Du finder det hele hos Østerbro Vin & Spiritus – både i butikken og i webshoppen. Vi har samlet et nøje udvalgt sortiment af vin fra hele verden, specialøl fra både små og store bryggerier samt spiritus efter smag og behag.

Besøg os på Østerbro eller på web, og oplev en verden af vin – eller hvad du nu foretrækker at forkæle dine smagsløg med.

Vinbutik København

Personlig rådgivning og tid til kunderne

Hos Østerbro Vin & Spiritus har vi tid til vores kunder – og sådan har det altid været. Der har ligget vinhandel i lokalerne i mere end 100 år, og lokalmiljøet forbinder butikken med personlig rådgivning.

Selvom både tiderne og ejerne er skiftet, er fokus på den enkelte kunde stadig det samme. Derfor vil du også opleve, at vi tager dine forespørgsler og ønsker seriøst. Vi elsker vin – og vi elsker at fortælle om det. Dermed er du altid sikret en personlig vejledning, når du vælger os som din foretrukne vinbutik København.

Kontakt os, eller besøg butikken

Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken, ligesom du også altid kan kontakte os på tlf. 39 18 05 38, hvis du søger noget bestemt.

Er du nysgerrig efter at smage nye vine i ny og næ? Like os på Facebook, og hold dig opdateret om smagninger og udskænkninger i butikken. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores vinbutik København Ø.
Forrige artikel God vin og god service hos Østerbro Vin
Næste artikel Vinforretning København
Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket. Hvis du har interesse i at vide hvornår den kommer igen, er du velkommen til at ringe på tlf. 39 18 05 38, eller skrive en mail til info@osterbrovin.dk.