Vinhandler København

Vinhandler København

Er du på udkig efter en autentisk, gammeldags vinhandler i København?

Så er du landet det rette sted. For hos Østerbro Vin & Spiritus er vi vaskeægte vinelskere, der brænder for at formidle vores viden om vin til vores kunder.

Butikken har til huse på Østerbrogade 156 – lige på hjørnet af Jagtvej. Kig forbi, og få en snak. Ellers kontakt os på tlf. 39 18 05 38 for spørgsmål og forespørgsler.

Vinhandler København med over 100 år på bagen

Lokalerne, som huser Østerbro Vin & Spiritus, har dannet rammer om vinhandel i over 100 år, og mange lokale vinentusiaster og nydere af spiritus forbinder nok også Østerbrogade 156 med kvalitet og et bredt udvalg af vin, spiritus og specialøl.

Selvom der er løbet meget vand i åen gennem årene, er hverken kvalitet eller kvantitet blevet lavere. Du kan således stadig gå på opdagelse i et skatkammer af vine fra hele verden, specialøl fra en bred vifte af bryggerier samt cognac, whisky, rom og gin.

Besøg vores vinhandler København, og få afløb for din nysgerrighed.

Vi kender vores produkter – til gavn for dig

Vinhandler København

Det er ikke kun kvaliteten og det brede udvalg, der er forblevet det samme gennem årene. Den personlige service med fokus på den enkeltes behov er ligeledes fortsat en integreret del af lokalerne på Østerbrogade 156.

Som din lokale vinhandler København er det vigtigt for os, at du altid går hjem med de rette varer. Derfor sætter vi rådgivningen af dig i højsædet, ligesom vi tager os tid til at lytte til dine behov. Det sikrer, at du altid kommer hjem med en vin, der komplementerer aftenens menu – og at det altid er din personlige smag, der bestemmer, hvad vi anbefaler.

Vi kender vores produkter hos Østerbro Vin & Spiritus – og det kommer dig til gode.

Kom forbi, og oplev udvalget

Du er altid velkommen til at besøge os på Østerbrogade 156 og opleve stemningen i vores hyggelige vinhandler i København, ligesom du altid kan kontakte os på tlf. 39 18 05 38, hvis du har spørgsmål.

Forrige artikel Ølsmagning København
Næste artikel Udskænkning i Østerbro Vin
Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket. Hvis du har interesse i at vide hvornår den kommer igen, er du velkommen til at ringe på tlf. 39 18 05 38, eller skrive en mail til info@osterbrovin.dk.